En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak güçlükle ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı harika sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut sülale sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; oranlı korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının rate evetğu sessiz bir örnek Yangın Kapısı yeterlidir!

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça rafine davranıyoruz.

Report this wiki page